THEORIE, FUN EN ACTIE

maatwerk

Samen bepalen we de inhoud en focus van de workshop, zodat deze perfect aansluit bij jullie behoeften en doelstellingen. Of het nu gaat om het versterken van communicatie, het bevorderen van leiderschap of het stimuleren van samenwerking, wij zorgen voor een op maat gemaakte ervaring die resultaten oplevert.

Omschrijving workshop

Een op maat gemaakte workshop die de perfecte balans biedt tussen theoretische kennis en praktische activiteiten. Wij bieden workshops die specifiek zijn afgestemd op de behoeften van jouw team en altijd een combinatie zijn van boeiende theorie en een hands-on ervaring. Of het nu gaat om een kookworkshop waarin creativiteit en samenwerking worden gestimuleerd, een serious game die strategisch denken en probleemoplossende vaardigheden bevordert, of een energieke outdoor activiteit die teambuilding en communicatie versterkt – onze workshops bieden het allemaal. Met een focus op persoonlijke ontwikkeling, teamdynamiek en teambuilding, zorgen wij ervoor dat de workshop resulteert in groei, verbeterde samenwerking en een sterkere band binnen het team. Samen creëren we een unieke workshop die naadloos aansluit bij jullie doelstellingen en wensen.

Theoretisch kader

In onze workshops maken we veelal gebruik van theorieën en modellen vanuit de positieve psychologie en gebruiken we interactieve werkvormen en persoonlijke ervaringen.

Wat levert het op?

  • Gegarandeerd een leuke dag
  • Inzicht in verschillende theorieën
  • Persoonlijke groei
  • Lol
  • Teambuilding

Meer info of al ideeën?

Ik nodig je van harte uit om je ideeën, suggesties of globale idee met me te delen. Samen komen we vast tot een mooie invulling die aansluit bij jullie wensen en doelstellingen.

 

Login
Password Recovery

Lost your password? Please enter your username or email address. You will receive a link to create a new password via email.