Teambuilding, inzicht en koken

passie en pIzza

Ontdek de verrassende parallellen tussen deze twee ogenschijnlijk verschillende werelden. Ervaar hoe het proces van het kneden, rijzen en vormen van deeg nauw verbonden is met teamsamenwerking.

Omschrijving workshop

Om een perfect deeg te creëren is het van belang om de juiste ingrediënten te gebruiken maar ook om te weten wat de kwaliteiten van deze ingrediënten zijn. Net zo belangrijk als het kennen van de talenten en perspectieven van de verschillende leden binnen een team. Tijdens deze workshop ontdek je hoe teamwork, communicatie en samenwerking centraal staan in zowel het proces van het maken van pizzadeeg als in het succes van een team. We combineren het plezier van het maken van een authentieke Napolitaanse pizza met persoonlijk inzicht. Aan de hand van het Ikigai-model gaan de deelnemers op verkenning naar hun passie(s), deze is veelal te vinden op het snijvlak van wat ze goed kunnen en wat ze leuk vinden. Deze persoonlijke ontdekkingen worden vervolgens op creatieve wijze gedeeld met de groep, dit versterkt de individuele band met hun eigen passie en zorgt voor een diepere verbinding binnen de groep. Tijdens een gezamenlijke reflectie bespreken we hoe iedereen hun nieuwe inzichten kunnen integreren in hun dagelijkse leven en werk.

We sluiten de workshop af met het creëren van de perfecte pizzabodem en het afbakken van ieder zijn eigen pizza waarna de groep in een informele sfeer kan napraten en genieten van hun eigen culinaire creatie.

Bereid je voor op een smakelijk avontuur waarbij je niet alleen pizza deeg maakt, maar ook waardevolle inzichten opdoet over jezelf. 

Theoretisch kader

We maken in deze workshop gebruik van theorieën en modellen uit de positieve psychologie alsmede van het IKIGAI model.

Wat levert het op?

  • Gegarandeerd een leuke dag
  • Je weet waar je goed in bent en van houdt en hoe je dit beter kan integreren in je dagelijks leven en werk
  • Betere samenwerking binnen jullie team
  • Hoe je goed pizzadeeg maakt
  • Inzicht in verschillende theorieën vanuit de positieve psychologie

Meer informatie?

Wil je meer informatie over deze workshop of de beschikbaarheid checken? Neem dan contact met ons op of download hier de infosheet.

Inloggen
Password Recovery

Wachtwoord vergeten? Voer je gebruikersnaam of e-mailadres in. Je ontvangt een link via e-mail om een nieuw wachtwoord in te stellen.