Wat is de waarde van werkgeluk?

Onwaardeerbaar groot zou mijn antwoord zijn. Want wanneer je doet waar je van houdt, waar je goed in bent, het je voldoening geeft en je er ook nog je geld mee kan verdienen is er geen groter goed om na te streven. En dat is niet te waarderen zo groot.

Anderhalf jaar geleden voelde ik aan alles dat ik niet meer op mijn plek zat, maar hoe doorbreek je de veiligheid van hetgeen je kent. Met alle verandering is hetgeen dat het spannend maakt dat je vaak niet weet waar je heen gaat of wilt. Ik ben nog steeds dankbaar dat ik de tijd heb genomen en heb gekregen om uit te zoeken waar mijn energie weglekte en waar ik echt energie van krijg.

Dat resulteerde voor mij in een aantal grote wijzigingen, te weten mijn baan opzeggen en weer terug naar het zelfstandig ondernemerschap. Met als doel om meer werkgeluk te ervaren en me dagelijks met dit thema bezig te gaan houden en de wereld om me heen te inspireren. Want als je weet dat je een verandering aangaat die gaat resulteren in meer (werk)geluk is de weg er naartoe vaak een stuk minder spannend. En ik loop graag een stukje met je op tijdens dit traject.

Dus voor iedereen die zich regelmatig afvraagt:

  • Waar word ik echt gelukkig van?

  • Waar ben ik eigenlijk goed in?

  • Zit ik wel op de juiste plek?

  • Waarom geloof ik niet altijd in mezelf?

Het is tijd om in actie te komen.

Login
Password Recovery

Lost your password? Please enter your username or email address. You will receive a link to create a new password via email.