Right is
too obvious

Over Turn Left

Hé, ik ben Sebastiaan Meijer, de oprichter van Turn Left.

Ik ben een optimist en vind veel dingen leuk om te doen en hecht veel waarde aan vrijheid en autonomie. Verandering, creativiteit en beweging geven mij energie. Ik haal er voldoening uit om een een brug te slaan tussen de talenten van mensen en zinvol werk waarin ze zich kunnen ontplooien. Ik blijf mezelf graag uitdagen en ontwikkelen en lever graag een bijdrage aan mijn omgeving.

Na ruim 15 jaar management ervaring en diverse leidinggevende rollen in met name de zakelijke dienstverlening ben ik eind 2020 Turn Left gestart. 

In ben op mijn best wanneer ik een bijdrage kan leveren om mens en organisatie te helpen de beste versie van zichzelf te laten zijn. Ik doe dit in de rol van trainer, coach of adviseur. 

Ik heb de overtuiging dat wanneer de mens centraal staat je als mens en organisatie pas echt kan groeien en ontwikkelen en dat persoonlijke ontwikkeling vraagt om zelfinzicht en kwetsbaarheid. 

Mijn aanpak kenmerkt zich door openheid, creativiteit, plezier en samenwerking. Tevens integreer ik graag mijn passie voor koken in verschillende workshops.

  • HBO Hotel- en eventmanagement – Hogeschool TIO
  • Personal coach opleiding – Coachboulevard
  • Diverse management trainingen – Krauthammer
  • Gecertificeerd Disc en drijfveren trainer – Talent First
  • post-HBO Wergelukdeskundige – Hogeschool Saxion

Wil je meer weten, kijk gerust rond op deze website en laat je inspireren of neem contact op.

 

Onze coaches en trainers

Magda visser

Ik ben Magda Visser en ongeneeslijk verslaafd aan alles wat met persoonlijke ontwikkeling te maken heeft. Na heel veel verschillende banen, heb ik eindelijk ontdekt waar ik nou echt energie van krijg en dat is coachen. Samen met iemand oplopen om die ander het beste uit zichzelf te laten halen. Het is mijn passie om met mensen op zoek te gaan naar wat hen drijft en nog belangrijker: wat hen in de weg staat om vanuit hun drijfveren gepassioneerd te kunnen werken. De focus in mijn coachtrajecten ligt op het ontdekken van wie je bent, waarom je doet wat je doet en waar je je bed voor uit wil komen. Dat is in mijn beleving de basis om met veel plezier een zinvolle bijdrage te leveren aan het werk dat past bij jou en jouw talenten. Ik krijg altijd terug dat mensen zich snel op hun gemak voelen bij mij. Dat ik betrokken en inlevend ben, maar ook een kritische en confronterende spiegel voor kan houden.

SEbastiaan meijer

Vanuit oprechte interesse en nieuwsgierigheid ben ik altijd op zoek naar verbinding, samenwerking en ontwikkeling van mens en organisatie. Ik heb een progressie gerichte aanpak en bekijk zaken vanuit kansen en mogelijkheden. Ik krijg er energie van om samen te komen tot ontwikkeling waarbij mijn stijl zich kenmerkt als creatief, direct, oprecht betrokken en met humor. Ik ben servicegericht, inventief en vasthoudend. 

Login
Password Recovery

Lost your password? Please enter your username or email address. You will receive a link to create a new password via email.