Right is
too obvious

Over Turn Left

Hé, ik ben Sebastiaan Meijer, de oprichter van Turn Left.

Ik ben een optimist en vind veel dingen leuk om te doen en hecht veel waarde aan vrijheid en autonomie. Verandering, creativiteit en beweging geven mij energie. Ik haal er voldoening uit om een een brug te slaan tussen de talenten van mensen en zinvol werk waarin ze zich kunnen ontplooien. Ik blijf mezelf graag uitdagen en ontwikkelen en lever graag een bijdrage aan mijn omgeving.

Na ruim 15 jaar management ervaring en diverse leidinggevende rollen in met name de zakelijke dienstverlening ben ik eind 2020 Turn Left gestart. 

In ben op mijn best wanneer ik een bijdrage kan leveren om mens en organisatie te helpen de beste versie van zichzelf te laten zijn. Ik doe dit in de rol van trainer, coach of adviseur. 

Ik heb de overtuiging dat wanneer de mens centraal staat je als mens en organisatie pas echt kan groeien en ontwikkelen en dat persoonlijke ontwikkeling vraagt om zelfinzicht en kwetsbaarheid.

Mijn aanpak kenmerkt zich door openheid, creativiteit, plezier en samenwerking. Tevens integreer ik graag mijn passie voor koken in verschillende workshops of is een outdoor activiteit onderdeel van het programma.

  • HBO Hotel- en eventmanagement – Hogeschool TIO
  • Personal coach opleiding – Coachboulevard
  • Diverse management trainingen – Krauthammer
  • Gecertificeerd Disc en drijfveren trainer – TalenFirst
  • post-HBO Wergelukdeskundige – Hogeschool Saxion

Wil je meer weten, kijk gerust rond op deze website en laat je inspireren of neem contact op.

 

Inloggen
Password Recovery

Wachtwoord vergeten? Voer je gebruikersnaam of e-mailadres in. Je ontvangt een link via e-mail om een nieuw wachtwoord in te stellen.