Turn Left
For . . .

Turn Left verzorgt trainingen en workshops voor teams en/of bedrijven die:  

  • een betere samenwerking willen 
  • inzicht willen hebben in (oude) patronen en dit willen doorbreken
  • een gezamenlijke visie met concrete doelen willen ontwikkelen
  • de klant beter willen leren begrijpen
  • of iets wat we in samenspraak ontwikkelen 

Turn Left werkt niet met standaard trainingen en werkvormen en zal altijd op basis van de behoefte en in samenspraak een plan van aanpak maken met een bijpassende werkvorm. Turn Left heeft de overtuiging dat interactie en beelden meer zeggen dan woorden. Elke workshop of training bestaat dan ook altijd uit theorie in combinatie met illustraties, oefeningen en interactie. Turn Left maakt gebruik van elementen uit de wereld van Design Thinking alsmede technieken en modellen die zijn oorsprong vinden in coaching en de Lean methodiek.

Voor teams en of bedrijven waar de samenwerking stroef verloopt, een grote verandering zorgt voor onrust en/of onzekerheid of waar het nodig is om (oude) patronen inzichtelijk te maken en soms te doorbreken. Wanneer er behoefte is om samen te komen tot een visie met een pragmatische vertaling naar doelen en dingen doen. Eigenlijk dus voor iedereen met als voorwaarde dat het voor beide partijen goed voelt en het bijdraagt aan concrete ontwikkeling van mens en bedrijf.
Login
Password Recovery

Lost your password? Please enter your username or email address. You will receive a link to create a new password via email.