voor persoonlijke ontwikkeling & groei

Coaching en leerreizen

Coaching

De visie van Turn Left is dat alle puzzelstukjes al aanwezig zijn maar dat ze niet altijd op de juiste plek liggen. Om dit in te zien is het fijn om een ander perspectief te krijgen, iemand die met je meekijkt, je aan zet tot nadenken en je helpt om zelf de puzzel weer compleet te maken. Dit doen we altijd vanuit oprechte interesse en nieuwsgierigheid en met een progressie gerichte aanpak. 

We plannen altijd eerst een vrijblijvende intake alvorens we met elkaar gaan ‘puzzelen’.

Meer weten of vrijblijvend kennismaken? Klik hier.

Leerreizen

Naast individuele coaching hebben we ook een online leerreis ontwikkeld. Dit specifieke coachtraject is voor iedereen die zich regelmatig afvraagt:

 • Zit ik nog wel op de juiste plek?
 • Waar ben ik nou echt goed in?
 • Waarom geloof ik niet altijd in mezelf?
 • Waar wordt ik nou echt blij van?
Herken jij jezelf in één van bovenstaande vragen dan is het wellicht interessant om op zoek te gaan naar hetgeen waar jij elke dag met veel energie en plezier je bed voor uit wilt komen.

Wat is het?

Een energieke, creatieve en inspirerende online leereis. Aan de hand van het Japanse IKIGAI model ontdek je jouw kompas voor een betekenisvol en gelukkig (werkend) leven. De leerreis bestaat uit drie fasen:

 1. Verzamelen van input op basis van het Ikigai model
 2. Op zoek naar de rode draad 
 3. Reflectie en actie

Jij bent aan zet! Je moet het zelf doen, maar je hoeft het niet alleen te doen. Gedurende de leerreis krijg je online ondersteuning van een coach middels 4 online coachgesprekken van 75 minuten per gesprek.

Programma

Het eerste coachgesprek is na het afronden van de opdrachten met betrekking tot de hoofdvragen;

 • Waar je van houdt
 • Wat de wereld. nodig heeft

Eén van de sleutels tot een gelukkig leven is: iets kunnen betekenen voor de gemeenschap waar je deel van uitmaakt. Je nuttig voelen voor de mensen in je omgeving geeft je een gevoel dat je ertoe doet. Flow en werkgeluk volgen dan vanzelf. Je hebt het met je coach over

 • Wat geeft mijn leven zin?
 • Welke bijdrage wil ik leveren?
 • Wat geeft mij voldoening?

In de tweede online coachsessie wordt stilgestaan bij de vragen die horen bij de derde en vierde cirkel van het IKIGAI model.

 • Waar je voor betaald kan/wilt worden
 • Waar je goed in bent

Samen met je coach neem je de opdrachten die bij de 3e en 4e cirkel horen door. Welke inzichten heb je hierbij opgedaan, tegen welke uitdagingen ben je aangelopen en is er wellicht al een rode draad te ontdekken?

In de derde sessie gaan jullie samen op zoek naar de rode draad binnen alle cirkels om jouw IKIGAI te vinden. Deze rode draad of overlap tussen jouw invulling van de vier cirkels brengt jouw, Passie, Missie, Roeping en Beroep in beeld. Dit alles samen vormt jouw Ikigai.

Jouw kompas voor een gelukkig, betekenisvol, authentiek en bevlogen leven.

Het kennen van je Ikigai is al een heel waardevol inzicht, maar om daadwerkelijk richting te geven aan de hand van jouw persoonlijke kompas volgt een laatste coachsessie met focus op reflectie en actie.

Voor wie?
Voor iedereen die zich regelmatig afvraagt:

 • Zit ik nog wel op de juiste plek?
 • Waar ben ik nou echt goed in?
 • Waarom geloof ik niet altijd in mezelf?
 • Waar wordt ik nou echt blij van?

Kortom voor iedereen die op zoek ik naar meer zelfinzicht voor meer vertrouwen en veerkracht.

Wil je meer weten over het Ikigai model klik dan hier of maak de test en ontdek in welke mate jij al jouw Ikigai leeft?

Download hier de brochure

  testimonials

  Login
  Password Recovery

  Lost your password? Please enter your username or email address. You will receive a link to create a new password via email.