Turn Left
For . . .

Turn Happy scan

Contact

De Turn Happy Scan is door ons ontwikkeld om inzicht te creëren in hoe gelukkig en tevreden je medewerkers daadwerkelijk zijn. De scan bestaat uit een online vragenlijst en een aantal gesprekken die inzicht geven hoe werkgelukkig je team en of organisatie is en op welke thema's er nog wat te doen is. De online vragenlijst en de gesprekken resulteren in een overzichtelijk en duidelijk rapport dat gebruikt kan worden als vertrekpunt voor een werkgeluktraject.

De Turn Happy Scan is een online vragenlijst waar er middels stellingen op thema's inzicht wordt verkregen hoe gelukkig de medewerkers zijn en waar er nog wat te doen is. De thema's waarop we uitvragen zijn:

 • Leiderschap
 • Cultuur
 • Zingeving & voldoening
 • Werkomgeving
 • Verbinding en plezier

De scan is gebaseerd op vragen die samenhang hebben met het HEART model (bron: Gea Peper en Heleen Mes) en het Ikigai model.

Voor elke organisatie die echt wil weten hoe gelukkig de medewerkers zijn en een praktisch rapport wil waar mee aan de slag kan worden gegaan om het werkgeluk te vergroten. En daarmee te zorgen voor meer rendement en veerkracht en minder verloop en verzuim. 

Voorbeeld Dashboard & Rapportage

Onderstaand een beknopte versie van een voorbeeld rapportage van de Turn Happy Scan. Naast de volledige rapportage met alle antwoorden van de online vragenlijst ontvang je ook een dashboard waarin we verbanden leggen tussen de verschillende onderdelen en verder inzoomen op specifieke uitkomsten. Op basis van de online vragenlijst en een aantal gesprekken ontvang je tevens een advies hoe je aan de slag kan gaan met de uitdagingen die zichtbaar zijn geworden. 

Wil je de voorbeeld rapportage downloaden laat dan hieronder je gegevens achter en we sturen je het toe.

  Login
  Password Recovery

  Lost your password? Please enter your username or email address. You will receive a link to create a new password via email.