Turn Left
For . . .

Workshops & trainingen

Contact

Turn Left verzorgt trainingen, workshops en inspiratiesessies over:

  • Werkgeluk
  • Employee experience
  • Persoonlijk leiderschap
  • Disc en/of drijfveren

Maar ook teamuitjes waar we inhoud, uitdaging, inspiratie lol en lekker eten en drinken met elkaar combineren.

Turn Left heeft de overtuiging dat interactie en beelden meer zeggen dan woorden. Elke workshop of training bestaat dan ook altijd uit theorie in combinatie met  oefeningen en interactie.

Waarbij we ook diverse mogelijkheden hebben om zaken te combineren tot een uitdagend teamuitje waarbij we inhoud combineren met een passende activiteit.

Zoals onze Passie en pizza workshop.

Voor teams en of bedrijven waar de samenwerking stroef verloopt, een grote verandering zorgt voor onrust en/of onzekerheid of waar het nodig is om (oude) patronen inzichtelijk te maken en soms te doorbreken.

Eigenlijk dus voor iedereen die aan de slag wil met persoonlijke- en/of team ontwikkeling. Vanuit een eigentijdse visie waarin inhoud heel goed samen gaat met plezier en verbinding.

Disc en/of Drijfveren

Een Disc analyse is gericht op zichtbaar gedrag, wat laat je zien, hoe reageer en handel je in bepaalde situaties? 

Drijfveren beïnvloeden gedrag en actie en kunnen worden beschouwd als een enigszins ‘verborgen’
motivatie, omdat ze niet direct waarneembaar zijn.

Inzicht in je drijfveren helpt je om erachter te
komen WAAROM je bepaalde dingen doet.
Drijfveren bepalen in belangrijke mate wat we belangrijk vinden in het leven en in wat voor situaties
we geneigd zijn om in actie te komen.

Om goed te kunnen functioneren, is het van essentieel belang dat je drijfveren matchen met je
werkzaamheden. Dit stimuleert je passie, vermindert vermoeidheid, inspireert je en zal je motivatie
verhogen.

Mooie workshop of training wanneer je met je team een verdiepingsslag wil maken of  wanneer het wat stroef loopt.  

IKIGAI

Een workshop over IKIGAI is een reis naar zelfinzicht, we nemen je mee in de oorsprong van IKIGAI en hoe je het kan toepassen in deze veeleisende maatschappij.

We beantwoorden middels actieve en creatieve werkvormen vier levensvragen en brengen daarmee in kaart waar jij elke dag met energie je bed voor uit wilt komen.

Het model is ook heel goed te gebruiken om de WHY van je team en of organisatie in kaart te brengen. Kortom een mooi en actueel thema voor meer veerkracht en zingeving.

 

Werkgeluk

In deze actieve workshop/inspiratie sessie staan we stil bij het begrip geluk als geheel en nemen we je mee op reis naar wat inzetten op werkgeluk jezelf en de organisatie je kan brengen. 

Belangrijke thema’s die aan bod komen zijn Employee Experience middels het HEART-model* en behandelen we diverse theorieën en modellen uit de positieve psychologie. Een interactieve workshop waarin we kijken wat je als mens en organisatie kan doen om te komen tot meer werkgeluk. 

Want (werk)gelukkige mensen zijn veerkrachtig, energiek, authentiek, productief en in staat om resultaat te boeken voor zichzelf en de organisatie.

employee journey

Een belangrijk onderdeel om binnen een organisatie werk te maken van werkgeluk is door het verbeteren van de Employee journey. We staan stil bij een stukje theorie maar gaan vooral met elkaar aan de slag om de bestaande medewerkersreis in kaart te brengen. Vervolgens worden jullie uitgedaagd om gezamenlijk te komen tot nieuwe inzichten om de medewerker daadwerkelijk centraal te stellen en daarmee te komen tot een redesign van de Employee journey. 

Leiderschap

Leiderschap gaat over inzicht en kwetsbaarheid. In deze training staan we stil bij het vergroten van je zelfkennis en hoe je met handige tips en tricks effectief leiding geeft aan je team en of organisatie.

Deze training kan in groepsverband worden gegeven maar ook als een individueel coachtraject.

 

We sparren graag met je om samen te komen tot de beste resultaten die jij met je team en of organisatie wilt bereiken. Neem dus gerust contact op.

Login
Password Recovery

Lost your password? Please enter your username or email address. You will receive a link to create a new password via email.